Justiţie oarbă pentru 5 agenţi de poliţie de la Feteşti

2

_DSC4613Condamnare în grup pentru 5 agenţi de la Postul de Transporturi Navale Feteşti.
În urma unei acţiuni de patrulare pe Braţul Borcea, ei s-au ales cu o pedeapsă de 3 ani cu suspendare sub acuzaţia de abuz în serviciu, mai mult sau mai puţin dovedit, şi agresarea unui bărbat suspectat de braconaj. Curios este că instanţa a decis condamnarea la pachet a poliţiştilor, chiar dacă la imobilizarea bărbatului care s-a opus controlului ambarcaţiunii au participat doar 3 din cei 5:
audio Gherase MILEA 1
Gherase Milea este unul din poliţiştii care au asistat la intervenţie şi povesteşte cum s-a întâmplat:
audio Gherase MILEA 2
Poliţistul spune că a sperat până în ultimul moment că justiţia le va face dreptate, dar acum se recunoaşte învins de sistemul clientelar din România. Gherase Milea este decis însă să ajungă la CEDO:
audio Gherase MILEA 3
Pe lângă condamnarea primită, poliţiştii sunt şi buni de plată. Partea vătămată a cerut despăgubiri morale şi fizice de 20 de milioane de lei noi, iar instanţa a acordat 32.000 lei. În ceea ce priveşte dosarul pe care poliţiştii l-au întocmit pentru pescuit ilegal, acesta s-a soluţionat cu sancţiune contravenţională.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Hotii incep sa aiba lumea in mîini. E o era a haosului . Noua constitutie propusa de antonescu pur si simplu da liber si putere infractorului. Se vede treaba ca politistii s-au luat de cine nu trebuie, ca ala avea pile suspuse. Nu uitati ca 1 kg de icre negre costa… 35.000 lei noi ,adica 350 de milioane de lei vechi. Astfel de exemple nu fac decit sa taie cheful politistului de a se mai baga cum trebuie in vreo treaba iar infractionalitatea atat asteapta, va exploda. Vedem deja cum smecheri cu bani omoare pe zebra pietoni si nu fac puscarie.

  2. Nu te lasa Gherase. Indiferent cine este sau pe cine are in spate, atata timp cat nu poate dovedi ca ai abuzat de uniforma trebuie sa plateasca. Toti asa zisi "smecheri" care aveau impresia ca nimeni nu ii poate atinge, VOR PLATI.  Mai devreme sau mai tarziu, pila din spatele lui va cade si va cade rau si odata cu ea vor cade multi!

     

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.