L-au păcălit pe Stavăr

5
Inspectorul general şcolar contestă raportul corpului ministerial care a inspectat activitatea şcolară din Ialomiţa şi care incriminează condiţiile de învăţământ şi calitatea profesională a cadrelor didactice din judeţ.
Stavăr Ilie spune că rezultatele trecute în raport nu coincid cu părerile împărtăşite de raportori la finalizarea controlului.
Inspectorul General Şcolar a mai precizat că raportul corpului de control de la minister a parvenit instituţiei la 6 săptămâni după inspecţie, ceea ce i se pare în neregulă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

 1. Cu regret o spun , noi suntem cei pacaliti ! Cit de pregatiti sunt noii absolventi de a se integra eficient in societate , cheltuim multi bani cu rezultate prea mici .( in plus exemplele de succes nu le folosim in dezv. societatii noastre ,le ignoram si abondonam spre alte comunitati). Ii respect profesionalismul d-lui prof. Stavar ,NU si al MANAGERULUI Stavar .

 2. adica vreţi să spuneţi că toate aceste deficienţe sunt doar de când e Stavăr inspector? artistul Gh Petre era mai ordonat? sau îşi strunea mai bine subalternii? mda…mihai.pnlslobozia, învăţământul e în cădere liberă de multă vreme încoace. toată lumea ştie. mai degrabă acest inspector general va plăti ca şi Boc multe din păcatele politicienilor, inclusiv liberali.

 3. Dom-le, da’ nu li se intampla nimic celor cu scoala renovata cu bani grei, care acum nu mai are elevi? De ce sa nu li se impute banii, nenorocitilor?

 4. de acord cu tine: sa li se impute personal banii la toti
  care au gresit ,care gresesc fiind la putere;
  Procesele ar trebui indreptate nu impotriva statului roman
  ci impotriva celui care a produs abuzul sau datarita caruia
  noi ca cetateni suferim;asa cum se ridica premieri sa se si plateasca!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.