La Adâncata, râul Ialomiţa se află cu un metru sub cota de atenţie pentru inundaţii

15

După ninsorile abundente, judeţul Ialomiţa este acum ameninţat de inundaţii.

Cum meteorologii anunţă încălzirea vremii, prefectul judeţului spune că a fost deja constituit comitetul de urgenţă al localităţii, iar reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Apelor Române se vor deplasa la faţa locului.

Prefectul Mădălin Teculescu spune că în dreptul localităţii Adâncata este o zonă inundabilă, însă există şi un dig de apărare, iar specialiştii ISU şi de la Apele Române se deplasează în teritoriu, pentru verificări.

Elena Oancea

15 comentarii

  1. Lasa, Elena, ca se intampla si la case mai mari…
    Sunt unele ziare care gresesc titlurile de pe prima pagina sau chiar data(!!) apariţiei, de zici că te-ai întors în timp când îl citeşti în ianuarie 2010, iar pe el scrie decembrie 2009.

  2. Nea Bercea, una e sa uiti sa schimbi data pe prima pagina a ziarului, si alta e sa confunzi marfa cu ambalaju‘. daca in primul caz se rezolva cu lecitina sau cevca mai multa silinta, in al doilea caz trebuie ceva mai mult. Intuiesti, ce anume?

  3. Barosane, ai si tu dreptate, dar partial: trebuie MULTA silinta, ca unii patesc asta cam frecvent, de 4-5 ori pe an. Cat despre al doilea caz, io cred in iubire, manca-ti-as.

  4. Bercea, bag de seama ca iti plac jurnalistele locale! La ce ochi ageri ai, de vezi toate greselile din presa locala, sigur ai pus lupa si pe doamna Oancea! Succes! Va doresc o plimbare romantica, pe raul Adincata, cu barca …

  5. cert este ca oamenii mai gresesc, ce sa facem, nu trebuie sa te superi chiar asa, cordunene (apropo, cum mai merge cu extorcarile ? ho, ma, nu te supara, am glumit)

    • dupa cum vezi, are net si laptop in celula – deci, cum crezi ca-i merge? ia vezi, poate-l suna pe Bahaianu sa-l roage pe Piticu sa le transmita (de pe telefonul unui gardian) baietilor lui sa te lase fara roti la… Mondial.

  6. hei… hei… baietzi, nu are rost sa se acreasca taratza-n voi doar pentru o “eroare geografica” mentionata intr-o stire. Indiferent de ce credeti voi ca stiti despre mine… nu stiti, nici ce am si nici ce imi lipseste, deci: pentru iterlopu’ Corduneanu, esti mult prea acid si daca viata iti pare prea acra, iti recomand o tequila, iar pentru Bercea, imi voi scoate…palaria in fata ta, in plimbarea noastra romantica pe raul Ialomita in dreptul localitatii Adancata.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.