La Albeşti a fost inaugurat parcul din mijlocul localităţii

2

De 1 iunie, la Albeşti a fost inaugurat parcul din mijlocul localităţii, modernizat din fonduri nerambursabile.
Locul de joacă şi de recreere este conform standardelor europene, cu un foişor, băncuţe de lemn şi mult gazon. Parcul din centrul localităţii Albeşti a fost reabilitat în 6 luni, cu două miliarde şi jumătate de lei vechi, conform proiectului.
Primarul comunei, Marin Constantin, a precizat că modernizarea parcului vechi de 50 de ani a fost posibilă prin accesarea fondurilor de mediu, la care se adaugă contribuţia locală de 300 de milioane de lei vechi.
La inaugurarea parcului din centrul localităţii, elevii şcolii din Albeşti au susţinut un spectacol artistic şi au primit premii pentru rezultatele şcolare obţinute peste an.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. bai no name, din cate observ esti cam frustrat asa de felul tau. intamplator, eu am bunicii din acea comuna si, prin urmare, ma consider albestean. nu-ti permit sa spui acest lucru despre locuitorii acelei comune, doar din simplul fapt ca duci tu lipsa de materie in mansarda. ai nevasta? nu de alta, da sa ne spui, noua. celor care suntem sau ne tragem din Albesti, cand nu esti pe acasa, ca sa trecem pe la ea sa ii demonstram cat de mult te inseli. mai multe nu mai vreau sa spun, ca o sa cobor la nivelul tau intelectual si mi-e frica de faptul ca tu ai experianta…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.