La Amara – apă cu program

2
Începând de ieri, societatea URBAN restricţionează furnizarea apei către consumatorii cu datorii mari. Aşa se face că, în pragul festivalului, Amara primeşte apă cu program, dimineaţa de la 6 la 9 şi seara între 17 şi 20.  În aceeaşi situaţie sunt şi locuitorii din Scânteia, dar şi locatarii din 10 blocuri din Slobozia.
Printre restanţieri s-a numărat şi Consiliul Local Cosâmbeşti, care la o zi după raţionalizarea consumului la apă, a reuşit să achite din datorii.
Măsura URBANULUI, de raţionalizare a apei la consumatorii cu datorii istorice, este contestată de beneficiari, în sensul că serviciile oferite sunt de proastă calitate. Cum vara consumul de apă creşte iar furnizorul sistează serviciul, relaţia dintre beneficiari şi distribuitor se deteriorează până la blocarea termenilor contractuali.
Istorie va deveni şi relaţia contractuală dintre Urban şi Societatea de Gospodărire a Consiliului Local Amara, pentru că în scurt timp, la nivelul comunităţii se va furniza apă din sursa proprie, chiar dacă serviciul se va pune în funcţiune mai devreme decât graficul stabilit.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. nu ca sunt de proasta calitate !!!! in alea 2 ore la robinet curge namoooooooooooool!!!!!cu ce facem un dus dupa o zi de munca???????????????

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.