La Amara are loc în week-end Festivalul clătitelor

3

amara-clatite

Manifestarea se înscrie programului de promovare a staţiunii: ,,Amara- izvor de sănătate, tărâm de recreere“ şi se desfăşoară pe parcursul a două zile cu jocuri distractive, concursuri sportive, recitaluri de muzică şi dans.
În dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 august, este programată ediţia estivală a Cupei Amara la tenis de câmp, pe terenurile din Parcul Staţiunii, iar seara, de la 19.30, în Grădina de Vară vor evolua în recital trupa de dans modern RITMIC, din Amara, soliştii Cristian Ioniţă, Alina Eremia şi Trupa ALB NEGRU.
Duminică, 25 august, pe scena Grădinii de Vară din Amara va fi susţinută o seară de folclor, în interpretarea grupul de copii ,,Doar noi“, soliştilor Cornel Oprea şi Daniela Condurache. Intrarea la spectacole este liberă, iar ialomiţenii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

 

3 comentarii

  1. ,,bogdan spune'' acum 3 zile si nici macar dupa 3 zile nu se raspunde la intrebare! (dar asa se fac treburile profesionist) se raspunde ….la o editie viitoare! Am fost la Amara ,duminica 11_11:4o …nimic doar o masa ratacita (fara clatite)si multi oameni ca noi  veneau si plecau (5 min).trist.foarte trist!

    cu stima,

    astept raspunsul (moderatia comentariului) editia viitoare!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.