La Ciulniţa s-a deschis Casa Mierii, prima cooperativă din judeţ

1

casa mierii

La Ciulniţa s-a deschis vineri Casa Mierii, prima cooperativă de producători din judeţ! Investiţia, realizată cu sprijin european, se ridică la 200.000 Euro, iar contribuţia apicultorilor a fost de 50%.
La inaugurare, reprezentantul crescătorilor de albine, Nelu CUCU, a precizat că demersul apicultorilor este în beneficiul tuturor, mai puţin al intermediarilor de produse:
audio Nelu CUCU
Primarul Stelică Gheorghe de la Ciulniţa salută investiţia, pentru că îi va ajuta în primul rând pe apicultorii comunei şi se gândeşte serios să devină la rândul lui crescător de albine:
audio Stelica GHEORGHE
Prezent la inaugurare, preşedintele Silvian Ciupercă i-a felicitat pe apicultorii asociaţi la Casa Mierii pentru iniţiativă şi reuşită:
audio Silvian CIUPERCA
Casa Mierii va colecta miere de la apicultori, se va ocupa de ambalarea produselor şi distribuirea acestora, atât la nivel naţional, cât şi european.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. cu oricita miere as da, tot nu-mi trece acreala cind ma uit in partea dreapta a pozei. comunistii, sa fure mereu si din imaginea onorabila a altor oameni. nu doar din bani.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.