La Feteşti se fură ca-n codru

1

Două zile, două dosare penale, patru tone de fier vechi subtilizate şi 5 persoane prinse de oamenii legii.
Patru minori cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, toţi din Feteşti, au fost prinşi astăzi în timp ce încercau să sustragă conductori electrici destinaţi alimentării mai multor semnalizări luminoase ale podului rutier de pe autostrada A2.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tinerii au secţionat conductorii în urmă cu 3 zile, iar astăzi au mers să îi ridice şi să îi transporte la un centru de colectare fier vechi, pentru a-i valorifica.
O altă captură a oamenilor legii o reprezintă 4 tone de fier vechi. O echipă a Poliţiei Slobozia a depistat un bărbat în vârstă de 40 ani, din Feteşti, în timp ce transporta cu tractorul o cantitate de fier mai mare decât cea din documentele de transport.
În avizul de însoţire era menţionată cantitatea de 17 tone fier, însă la cântărirea întregii cantităţi transportate a rezultat că în ansamblul auto se aflau 21 de tone fier.
Poliţiştii au dispus confiscarea diferenţei de 4 tone de fier şi au luat măsuri pentru valorificarea mărfii, suma obţinută urmând să ajungă la bugetul de stat.
Pe lângă dosarul penal, conducătorul auto trebuie să plătească acum şi amenda de o mie de lei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.