La începutul lunii decembrie, Consiliul Judeţean Ialomiţa se va muta în casă nouă

3

Lucrările de consolidare la Palatul Administrativ vor fi finalizate la termen, adică 30 noiembrie.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Silvian Ciupercă, spune că deşi se va muta în sediul renovat, nu se vor face cheltuieli suplimentare pentru mobilier nou.

Tot în Palatul Administrativ se va muta şi Instituţia Prefectului. Birourile angajaţilor Prefectului, vor fi dispuse la etajul 1 şi parţial la etajul 4.

Elena Oancea

3 comentarii

  1. Ne bucuram ca (…) Ciuperca se va muta in casa noua facuta pe banii nostri a celor care chiar muncim spre deosebire de hordele de bugetari care nu produc pt tara asta. De asemenea profesorul (…) Ciuperca a dat si comanda speciala de culoare a vopselei lavabile din biroul sau de la parter pe dreapta. Chiar a facut drum special sa vada daca ochii lui de profesor (…) suporta galbenul care se intrevedea pe peretii biroului destul de mare pentru abilitatile sale. Nu ti-e rusine bai Ciuperca sa dai ordine pe banii nostri?? Se pare ca nu. De asemenea duceti-va, sau interesati-va mai ziaristilor sa vedeti calitatea lucrarilor facute cu roabe de bani de Concivic, firma sotului doamnei Negoita de la Consiliul Judetean, mare gae si ea p-acolo. Si sigur o sa aflati ce vopsea de cea mai proasta calitate s-a dat pe pereti, o sa aflati ca amorsa s-a bagat in vopsea ca asa se lucreaza pe bani publici = la buleala, bani sa iasa. Testati ochiometric planeitatea peretilor, calitatea usilor dintr-un lemn frate cu scoarta de copac. Parchetul laminat care se zgarie daca iti cad cheile pe el. Cam asa ajunge Concivicul sa umfle saci de bani. Pe lucrari de cea mai slaba calitate.

  2. Cat timp va trebui sa mai treaca sa-si dea seama toti ialomitenii cat de grav este acest cancer PSD!?!Mai au multa apa plata de cumparat,mai au multi saci de umplut cu bani pt manipulatorii -sefi!

  3. Cam toate lucrarile pe care le-a executat firma Concivic asha au iesit: FOARTE PROST. Si in cazul alimentarilor cu apa si canalizarilor. La ei sa ramana bani in firma.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.