La nivelul judeţului Ialomiţa se caută 1.300 de recenzori

0

În luna octombrie aceştia vor merge în fiecare casă din judeţ pentru a număra locuitorii, dar şi pentru a stabili care este nivelul de trai al acestora şi vechimea locuinţelor, toate în cadrul Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor. Recrutările recenzorilor vor începe la 15 august, de angajări fiind responsabile primăriile din judeţ.
Potrivit prevederilor legale, indemnizaţia brută pentru fiecare recenzor este de 50 de lei pe zi. Cei 1.100 de recenzori necesari pentru desfăşurarea procesului de recensământ în Ialomiţa vor lucra 15 zile, recenzorii-şefi 149 la număr, vor munci 18 zile, iar cei 5 şefi de circumscripţii urbane şi cei 66 de coordonatori vor fi plătiţi pentru muncă depusă pe parcursul celor 21 de zile necesare centralizării şi transmiterii datelor la centru.
Banii vor fi plătiţi la sfârşit şi sunt impozabili, iar recensământul se va desfăşura în perioada 20 – 31 octombrie. Cei care vor furniza date eronate, vor fi amendaţi conform legii cu sume cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.