La noapte se va opri apa în Slobozia

13

vanaFurnizarea se va întrerupe vineri, de la miezul nopţii, până duminică la prânz.
Locuitorii municipiului reşedinţă sunt rugaţi să-şi facă stocuri minime de apă pentru uz personal şi gospodăresc, până duminică.
Oprirea alimentării cu apă este necesară pentru realizarea unei lucrări în cadrul staţiei de tratare, la cererea expresă a constructorului.
Societatea Urban atenţionează beneficiarii că odată cu reluarea furnizării apei, ca urmare a golirii reţelelor de distribuţie şi a schimbării sensului de curgere a acesteia, calitatea apei va fi afectată de depunerile existente pe reţelele de distribuţie.
Operatorul de servicii îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi îi asigură pe consumatorii casnici că va face tot posibilul pentru revenirea la normal în furnizarea apei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

13 comentarii

 1. Ăsta nu sunt sănătoși la cap. Cum sa oprești apa 2 zile?
  Cam ce rezerve trebuie sa ne facem? În bazine de 500 l?
  Sper sa dispară URBAN, ne-am saturat de bătaia asta de joc.
  Au probleme psihice javrele astea.

 2. Sunt idioti .. .adik 2 zile jumate fara caldura in case ?! sunt nebuni la cap ? nu vad si ei ce este afara!? sper sa`i prind pe strada sa vezi ce ai injur

 3. Nenorocitii ar trebui sa ne plateasca apa care o cumparam,si sa ne curete in WC-urile din casa.nu e nicio catastrofa naurala si noi nu avem apa 2 zile.
  Mai exista situatia asta in vreo capitala de judet in 2013 ?

 4. Cred ca fiecare locuitor al orasului il injura pe Ionascu cand se loveste de un neajuns privind apa.Puscaria e prea putin pentru cat sufera zeci de mii de oameni pentru moldoveanul prosper si proaspat casatorit cu o prospatura! Huooooo, rusine!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.