La PSD Ialomita s-a dat democratia jos din pod

0

Conferinta Judeteana a Tinerilor Social Democrati a fost marcata de disputele interne dintre organizatiile municipale. Miza a constituit-o alegerea noului presedinte al Organizatiei TSD Ialomita. Cum gruparea Slobozia l-a sustinut pe Stefan Musoiu iar cele din Tandarei si Urziceni pe Alexandru Potor, contrele de la tribuna au curs mai bine de o ora…
audio TSD 
Tinerii social democrati au dat mari batai de cap seniorilor PSD, pregatiti sa-l impuna pe Stefan Musoiu in fruntea oraganizatiei, pe criteriul reprezentativitatii, si anume procentul cel mai bun obtinut la Slobozia de PSD la alegerile locale. Desi nimeni nu a contestat candidatura lui Stefan Musoiu, organizatiile de tineret din Tandarei si Urziceni au reclamat  maniera in care s-a dizolvat consiliul judetean al tinerilor cand conducerea TSD a fost revocata. Dupa numeroase luari de cuvant si replici, sustinatorii lui Alexandru Potor au reusit sa-i impuna candidatura, pe care insa acesta a refuzat-o.
Suparati si pe Potor si pe Musoiu, tinerii din Tandarei si Urziceni au parasit sala pentru a manca in holul Clubului Tineretului sau a discuta afara.
Dupa o scurta perioada de interimat, Stefan Musoiu este acum presedintele TSD Ialomita.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.