La Slobozia a fost inaugurat astăzi centrul de îngrijire şi asistenţă pentru vârstnici

0

batrana

Proiectul, în valoare de 3,5 milioane de lei a fost finanţat prin programul operaţional regional şi constă în extinderea vechiului azil de bătrâni cu o clădire nouă, pentru petrecerea timpului liber a persoanelor cazate în centru, iar acum reprezintă şi un loc de întâlnire a vârstnicilor din municipiul reşedinţă.
Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Ialomiţa, Paul Marcu, precizează că în finanţare a fost prinsă şi izolarea clădirii vechi a centrului pentru economii la încălzire.
Preşedintele Consiliului Judeţean apreciază că investiţia cadrează strategiei de dezvoltare a serviciilor publice din Ialomiţa, prin întâmpinarea nevoilor sociale şi medicale ale cetăţenilor.
Silvian Ciupercă apreciază seriozitatea echipei de management a proiectului şi realizarea în termen a obiectivului.
De la inaugurare au lipsit tocmai reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Muntenia, parteneri principali în acest proiect. Beneficiarii direcţi ai investiţiei sunt 138 de persoane asistate în centrul de îngrijire şi asistenţă socială, plus 400 de vârstnici din Slobozia şi cei 96 de salariaţi ai Centrului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.