La Slobozia s-a deschis o casă de distracţii pentru copii

16

foto: Florin Floreanu

Fun House funcţionează în cartierul Pepinieră şi oferă pachete de servicii pentru petrecerea timpului liber şi petreceri aniversare ale copiilor.
Inaugurarea s-a făcut în prezenţa tuturor oficialităţilor judeţului care au salutat iniţiativa privată susţinută cu fonduri nerambursabile.
Proiectul Fun House este pe modelul căsuţelor din Disney Land şi a fost realizat de Alice Sneatinschi, soţia vicelui de la Consiliul Judeţean, Ştefan Muşoiu.
Valoarea totală a proiectului se ridică la 200.000 euro, sumă în totalitate nerambursabilă. De mâine, FUN HOUSE se deschide pentru publicul larg, cu tarife de la 10 la 30 de lei pe zi pentru locurile de joacă, 8 şi 15 lei pentru jocurile video. Pachetele de servicii pentru petreceri variază de la 250 la 900 de lei pentru 3 ore de distracţie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

16 comentarii

 1. Eiii, nu v-ati prins? Au fost accesate fonduri europene nerambursabile, si cum pentru construirea de locuinte personale impunatoare dotate si utilate corespunzator, nu se dau astfel de bani, s-a “invelit” totul intr-o astfel de exprimare (Fun House, casa pentru timpul liber al copiilor, model Disney Land, etc), europenii fiind astfel “tradusi”. Apoi s-au fixat tarife inaccesibile si… in scurt timp se va dovedi ca nu-si poate desfasura activitatea si, ghici cine ramane cu toata investitia?

 2. sigur ca da cu fonduri nerambursabile se pot face multe……mai bine se gandeau la o cresa sau gradinita particulara ca ducem lipsa de asa ceva in oras.

 3. Off, d-na Clementina, iar spui lucruri neadevarate (am mai remarcat asta cand sustineati ca apa din oras e buna). Internetul asta e bun la ceva, mai ales cand vrem sa ne documentam si din alte surse… Iata ce se scrie pe site-ul http://www.finantare.ro despre investitia din articol: ca valoarea nu este de doar 200.000 euro, si nu e in totalitate nerambursabila. Ce interes or fi avut cei ce au realizat Fun House sa declare ca nu au pus si ei bani (cam vreo 3 miliarde lei)? Nu vi se pare suspect?

  Iata si articolul cu amanunte mai multe:

  http://www.finantare.ro/la-slobozia-s-a-inaugurat-un-spatiu-de-joaca-modern-pentru-copii-finantat-prin-regio.html

 4. Sigur te inseli, Gura Ialomitei.

  Se spune asa in articolul de mai sus: “Valoarea totală a proiectului se ridică la 200.000 euro, sumă în totalitate nerambursabilă.” Mai clar de atata…

  In articolul de la site-ul indicat, care are drept sursa ADR Sud Muntenia (sursa oficiala, nu?), se spune ca valoare eligibila nerambursabila este de 798.302,88 lei. Cu TVA aplicat la aceasta suma se obtine valoarea de 989.895,57 lei. Asa ca pana la suma totala a proiectului, de 1.108.542,95 lei mai e cale lunga.

  Inteleg, autoarea articolului a dat informatiile oferite. Nu o acuz pentru asta (am glumit in prima postare, dar a fost o mica polita platita pentru vehementa cu care l-a aparat mult timp pe primarul Ionascu, sustinand chiar domnia sa ca apa este buna si curata).

  Ce ma surprinde pe mine este faptul ca nu se ofera sumele exacte. O fi vreun interes la mijloc? Se ascunde ceva? Ar fi o tema de lucru pentru voi, jurnalistii…

 5. Am facut si eu un proiect cu fonduri nerambursabile, pentru o galerie culturala , si nu am primit aprobare, normal, nu-s neam si nici prieten cu ciuperca. insa “in famiglie” se aproba imediat. pentru sneatinschi, nevasta yesmanului s-a rezolvat.
  cum zice George, smenul e ridicarea gratis unui imobil gigantic in cel mai luxos cartier in oras,care in curind va ajunge proprietatea lor.
  coruptia USL este incredibil de imputita.
  dar are multi idioti votangii.

 6. eu personal am precizat de n-spe ori ca apa este curata sau rosie in functie de zona in care locuim. cat despre nitrati, nitriti, trihalometani @ alte chestii cancerigene, pe astea le-am inghitit zeci de ani fara sa avem habar de existenta lor, ca nu se faceau cine stie ce analize, ori ca pe vremea aia se considera ca 0,001 e acceptabil si acum nu. si pana la urma, la cat il iubesc astia care sunt acum la putere pe ionascu, l-ar fi saltat a doua zi dupa alegeri…

 7. Pt. Gura Ialomitei

  De saltat nu pot sa-l salte, fiindca priza de apa, aductiunea ei in oras si lucrarile ulterioare (inclusiv schimbarea conductelor) le-au hotarat si le-au aprobat mai multi, in cadrul Consiliului Local. Daca Ionascu ajunge sa fie cercetat penal pentru asta… va trage dupa el multa lume, in primul rand pe ceilalti care au fost de acord cu el, multi dintre acestia fiind in continuare in elita politica si administrativa a municipiului sau judetului. Asa ca… tacerea e de aur! Si cum Dumnezeu a dat si uitarea… peste ceva vreme lumea va fi mai ingaduitoare. Deja a ajuns in obisnuinta zilnica sa cumperi apa de baut!

 8. Si ce frumos o sa se joace Ciuperca, Musoiu, sotioarele si copilasii lor iar noi crapam in saracie in judetul in care doar ei, pesedeii, pot face afaceri chiar si cu sufletele unor copii.Mars, javre!

 9. Un loc de joaca pentru copii este minunat in orasul nostru, mai ales iarna cand afara nu puteam sa-mi scot copilul sau il scoteam 10 minute sa ia aer(imi lua mai mult sa-l imbrac si sa-l dezbrac decat timpul petrecut afara) si apoi iar in casa.Daca stateam intr-un oras mai mare il duceam intr-un mall,la un loc de joaca…….asa ma rugam sa treaca mai repede iarna.Tarifele nu sunt exgerate pentru locul de joaca (10 ron/ora sau 25 ron/zi in timpul saptamanii iar sambata si duminica 15 si 30).Tarifele cele mari intre 250-900 sunt pentru petreceri pentru 10 copii.Daca stai si faci un calcul…….daca faci acasa…..costa mult mai putin?!!!!!!!!!Nu cred .Si nu mai vorbim cum ramane casa in urma dupa ce au fost 10 copii in casa.Eu cred ca o sa aiba succes.

 10. Domnul George, nu puteti acuza pe cineva pt. vehementa cu care l-a aparat pe bietul Ionascu atata vreme cat adunatura de capuse numita PSD l-a tinut in brate pana cand a fost clar ce nu mai poate castiga. Apa era la fel de rea si cand il sustinea PSD-ul, nu-i asa? Singura diferenta intre cei care l-au sustinut pana la capat si fostii tovarasi care l-au abandonat este consecventa. Dovada de caracter. Zic si eu.
  Pana una-alta succes oamenilor cu buticul si sper sa-si recupereze fondurile (partial) nerambursabile repede-repede. Chiar aveam nevoie de un club de fitze pt astia mici in oras. 🙂

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.