La Ţăndărei se fură cu tupeu

6

Un localnic de 22 de ani a fost prins la finalul săptămânii trecute în timp ce fura mai multe ţevi şi bucăţi de plasă dintr-un gard, pe care intenţiona să le comercializeze la un centru de colectare a fierului vechi.
Bărbatul acţiona singur, în amiaza mare, chiar sub ochii unor trecători care au alertat autorităţile.
Tânărul de 22 de ani a fost deposedat de materialul feros şi este cercetat de poliţiştii oraşului Ţăndărei pentru furt calificat. Săptămâna trecută alţi trei hoţi au fost prinşi la Ţăndărei în timp ce încercau să fure fier vechi din incinta unei societăţi comerciale.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Doua cazuri inseamna ca se fura pe rupte????
    Asa de curiozitate, daca stimabilul redactor ar fi comparat statistica furturilor din judetul Ialomita si ar fi descoperit mai mult de 2 cazuri de furt, care ar fi fost titlul articolului? “Suntem un judet de hoti?”
    Nu mai aveti ce scrie????? Sau e pur si simplu lipsa de inspiratie? 🙂

  2. Domnule Florin, nimeni nu contesta ca se fura…peste tot….dar de la doua cazuri sa ajungi sa folosesti expresia “se fura pe rupte” e un pic prea mult…

  3. dragi useri asezati-va linistiti la locurile voastre si cititi si restul articolelor in care se spefica faptul ca acea societate din Tandarei este devastata de ceva timp NUMAI de hotii de fier vechi. plus ca urmeaza si replica primarului la JAFUL de la Tandarei.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.