La Urziceni s-a aprobat aseară rectificarea bugetului

0

foto: Florin Floreanu

La Urziceni, consilierii locali au aprobat aseară cu majoritate de voturi rectificarea bugetului muncipiului din fondul de rezervă bugetară. Astfel, circa 60.000 lei au fost alocaţi pentru salarii în sănătate, reparaţii la şcoli, licenţe la primărie şi o alee de acces la biserică.
Legislativul a aprobat majorarea veniturilor bugetului local cu suma de 9.100 de lei, dintre care 1.100 de lei reprezintă subvenţii de la bugetul de stat pentru finanţarea sănătăţii, ca urmare a plăţii unor sume prevăzute în titluri executorii. Sumele reprezintă drepturi salariale câştigate în instanţă de personalul din sistemul sanitar. Alţi 6.200 de lei provin din valorificarea unor bunuri.
În expunerea de motive la proiectul de hotărâre se precizează că 39.200 de lei vor fi repartizaţi pentru asigurarea funcţionării instituţiilor de învăţământ. Astfel, Grădiniţa cu program prelungit ,,Raza de soare’’ a solicitat şi primit suma de 14.200 de lei pentru asigurarea unor cheltuieli urgente şi neprevăzute iar Şcoala Generală nr.2 Ion Heliade Rădulescua obţinut o suplimetare de buget de 25.000 de lei necesari reparaţiilor curente.
Alţi 20.000 de lei vor fi alocaţi Parohiei Sfânta Treime în vederea construirii unor alei de acces, iar 8.000 de lei vor fi utilizaţi de Primărie pentru achiziţionarea de licenţe informatice.
Suma totală de 59.200 de lei provine din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia autorităţilor locale.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.