La Urziceni s-a deschis luni cel mai modern laborator de analize medicale din judeţ

0

Investiţia, pe cât de surprinzătoare în vremuri de criză, reprezintă o premieră ialomiţeană, din punct de vedere al dotării cu aparatură şi echipamente de laborator.

De la idee la faptă, pentru realizarea laboratorul clinic Prof Diagnosis, din Urziceni, a fost nevoie de doi ani.

Echipa medicală numară 10 medici, biologi, chimişti şi asistenţi de laborator şi este coordonată de medicul Adelina Truşcă, din Urziceni. Istoricul iniţiativei este pe cât de simplu, pe atât de anevoios:

audio-adelina-trusca

Ulterior, medicul Adelina Truşcă l-a întâlnit pe doctorul în imunologie, Victor Lotreanu, care prin experienţa proprie a putut convinge startul în amenajarea unei foste centrale termice într-un laborator ultra modern de analize medicale.

După o viaţă în medicină şi publicarea unor cărţi de specialitate, medicul Victor Lotreanu a reamintit generaţiilor mai tinere de medici că profesia este una lungă şi grea, dar cu satisfacţii înalte:

audio-dr-lotreanu

Referitor la noul centru de sănătate Prof Diagnosis din Urziceni, medicul Victor Lotreanu a menţionat calitatea superioară a aparaturii medicale, una dintre   garanţiile de bază pentru serviciile medicale de calitate.

Primii care salută initiaţiva centrului de sănătate de la Urziceni sunt medicii din partea de vest a judeţului, ai căror pacienţi preferau să meargă la Bucureşti, pentru investigaţii mai amănunţite asupra stării de sănătate:

audio-medici

Laboratorul de analize medicale din Urziceni realizează pachete de analize medicale pentru adulţi şi copii, iar pentru orice analiză efectuată, determină gratis colesterolul seric.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.