La Urziceni se lucrează la cel de-al doilea sens giratoriu

0
În cel mult două săptămâni vor fi terminate lucrările la cel de-al doilea sens giratoriu al Urziceniului. Investiţia, de aproximativ 170.000 de lei, va fluidiza o dată în plus traficul de pe Calea Bucureşti şi va elimina, conform aprecierilor primarului Constantin Sava şi alte neajunsuri, provocate de vitezomanii deveniţi celebri în peisajul oraşului.
Odată cu intrarea în circuit a sensului giratoriu de la intersecţia Căii Bucureşti cu bulevardul Republicii şi strada Aurora, această din urmă arteră va deveni una cu sens unic dinspre strada Aviator Jipa Ionescu, spre DN 2.
Procesul de sistematizare şi decongestionare a traficului din Urziceni va continua odată cu reluarea, în 2011, a lucrărilor la varianta ocolitoare, destinată traficului greu.
Noul sens giratoriu se alătură primului, amplasat la intrarea în oraş, la intersecţia DN 2 cu DN 2A şi DN 1D şi se doreşte a fi un element în plus în sistematizarea şi fluidizarea traficului, într-un municipiu aflat la întretăierea a trei dintre cele mai circulate şosele ale României.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.