La Urziceni Uniunea Social Liberala va avea 2 candidati

0

Social democratii ialomiteni au decis vineri seara sa-si sustina propriul candidat la alegerile locale din 2012.
Presedintele Silvian Ciuperca a declarat ca protocolul USL este valabil pentru consiliul judetean si municipiul resedinta de judet, iar candidatul PSD la Primaria Urziceni este Liviu Cazan: “la Urziceni, PSD merge in alegerile locale independent. Apara candidatura lui Liviu Cazan si apara obiectivul politic al organizatiei de a avea majoritate in consiliu. Mergem impreuna cu partenerii, cu PNL, la consiliul judetean, de asemenea vom sustine impreuna un candidat la primaria Municipiului Slobozia”.
Dacă la Urziceni şi Feteşti, USL va merge în alegeri cu candidaţi separaţi la fotoliul de primar, situaţia pare mai delicată în ceea ce priveşte numele candidatului pentru Primăria Sloboziei: “cercetarea sociologica ce urmeaza a se face il cuprinde pe Gabi Ionascu ca reprezentant al PSD-ului pentru desemnarea celui mai bun om pentru a castiga alegerile la Slobozia. Razboiul psihologic si intoxicarile se practica de toate partidele, a pornit din prima zi de dupa semnarea acordului de functionare si colaborare in cadrul USL-ului si acest razboi nu se va sfarsi decat dupa alegerile locale. Pana atunci veti auzi tot felul de scenarii si de lucruri”.
Protocolul semnat pe 6 februarie stipulează că cele două părţi semnatare, PSD şi PNL, vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru funcţiile de preşedinţi de consilii judeţene şi primari de municipii – reşedinţă de judeţ precum şi cu liste de candidaţi comuni pentru consiliile judeţene şi consiliile locale ale municipiilor reşedinţă de judeţ. Cele două partide se angajează ca, pe baza cercetărilor sociologice si a consultărilor politice care vor avea loc la nivelul conducerilor centrale si judeţene să identifice şi să propună candidaţii cu cele mai mari şanse in alegeri.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.