Lansare de carte eveniment la Urziceni

0

fffwefwef

Lansare-eveniment, mâine, la Urziceni! Poetul şi publicistul american de origine română Marius Stan revine în oraşul unde s-a născut în urmă cu 54 de ani pentru a-şi lansa volumul de poezii intitulat ,,Un foc viu’’. Evenimentul va fi găzduit de foaierul Centrului Cultural cu începere de la ora 11.00 şi va beneficia de prezenţa celor mai influenţi oameni de cultură din judeţ.
Evenimentul de mâine vine ca o completare aproape firească a celei din septembrie 2013, când Marius Stan şi-a lansat volumul de nuvele inspirate din viaţa oraşului natal şi intitulat ,,Câteva zile’’.
Plecat în Statele Unite în urmă cu optsprezece ani pentru un stagiu post-doctoral la Los Alamos, în cadrul Laboratorului Naţional de Cercetare Marius şi-a completat activitatea de cercetare la Universitatea din Chicago. Din toamna anului 2013 Marius Stan a fost numit consilier al secretarului de stat american pentru energie
Activitatea ştiinţifică a urziceneanului a fost dublată de prestaţia artistică în rolul secundar ,,Bogdan’’ din serialul ,,Breaking Bad’’.
Volumul de poezie ce va fi lansat mâine la Urziceni a apărut în condiţii grafice deosebite la editura ,,Helis’’.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.