Lansare site OJPC

0

Pentru a contracara abuzurile asupra veniturilor populatie, Protectia Consumatorilor lanseaza astazi un site cu materiale de educare pentru cheltuirea cu folos a bugetului familial.
www.bugetulfamiliei.ro ofera date despre strategia de viaţă pornind de la educaţie, carieră şi achiziţii majore, cum sa repartizezi veniturile, in cheltuieli, buget personal şi bugetul familial, cum sa faci economiile şi investiţii, date despre credite si asigurari, cum sa ne pregătim pentru pensie, care sunt  taxele şi contribuţiile sociale si mai ales drepturile şi responsabilităţile cetatenilor.
Infiintarea acestui site a pornit de la numarul mare de reclamatii impotriva bancilor pentru majorarea dobânzilor şi introducerea de comisioane neprevăzute în contract, ceea ce a obligat Protectia Consumatorilor la masuri suplimentare de aparare a intereselor consumatorilor. Eficienta demersului, se va contoriza deocamdata dupa numarul de accesari pe www.bugetulfamiliei.ro, ceea ce nu garanteaza  exigenta  clientilor la contractarea unor credite.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.