Lanterna (aproape) Roşie

0

Etapa a cincea a campionatului Ligii 1 se încheie azi, sub poalele Tâmpei, cu meciul dintre braşovenii antrenaţi de Daniel Isăilă şi foştii campioni ajunşi pe post de ,,lanternă roşie’’. Unirea Urziceni merge la Braşov din ipostaza de victimă sigură, cu moralul zero şi fără antrenor.
Ronny Levy a părăsit cantonamentul echipei sâmbătă seara, după antrenamentul la care portarul Arlauskis a îmbrăcat pentru ultima oară tricoul echipei la care a cunoscut consacrarea. Până la definitivarea negocierilor cu Petre Grigoraş, echipa va fi pregătită de secunzii Gabriel Caramarin şi Eugen Nae.
În ceea ce priveşte evoluţia din teren, e de aşteptat ca jucătorii să adopte o tactică similară celei din meciul tur cu Hajduk Split: evoluţie excelentă în prima repriză, predare necondiţionată după pauză. Ipoteza este cu atât mai plauzibilă cu cât Brandan şi Galamaz, jucători care au făcut figuraţie în Croaţia, vor fi din nou titulari.
Alături de cei doi, în primul unsprezece ar mai putea apărea Grigore, Nicu, Mehmedovici, Marinescu, Frunză, Pădureţu, Neaga, Onofraş şi Rusescu.
Meciul de la Braşov se joacă de la ora 20,00, cu Augustus Constantin la centru, ajutat la cele două tuşe de Ghero Sabo şi Florin Stănescu.
Robert-Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.