Lemne de la poliţişti

0

Poliţia Română s-a implicat activ în sprijinirea românilor afectaţi de vremea rea de la începutul lunii februarie. Oamenii în uniformă au pus mână de la mână şi au achiziţionat lemn de foc, ce a ajuns deja în Vrancea şi Buzău.
Astăzi, caravana poliţiştilor a ajuns la ialomiţenii aflaţi în nevoie. De altfel, bătrânii singuri şi fără posibilităţi materiale au fost principalii vizaţi de acţiunea caritabilă. Convoaiele au transportat materialul lemnos cu precădere în comune din vestul judeţului.
Acţiunea a fost prefaţată de către Cristian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei, într-o scurtă conferinţă de presă, desfăşurată la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni.
Primele maşini au ajuns deja la Manasia, unde poliţiştii au avut parte de momente de-a dreptul emoţionante. Tanti Olimpia are 75 de ani şi trăieşte de ani de zile singură, părăsită de copii şi nepoţi. Viscolul care a lovit cu furie a găsit-o fără bani şi, mai ales, fără lemne pentru foc. Singurul ajutor l-a primit de la vecini.
Transporturile de material lemnos achiziţionat de către poliţişti vor continua şi pe parcursul zilei de mâine când camioanele de mare tonaj vor ajunge în judeţul Călăraşi.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.