Liberalii arată din nou cu degetul spre PSD

0

veeerParlamentarul Cristina Pocora îşi acuză colegii din Camera Deputaţilor că una spun şi alta fac, când este vorba de încuviinţarea unor cercetări venite din partea justiţiei.
Deputatul PNL din colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei reclamă scorul strâns privind solicitarea DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea, ceea ce ar dovedi caracterul duplicitar al PSD, care şi-a mobilizat deputaţii în încercarea de a bloca cererea venită din partea justiţiei.
Cristina Pocora susţine că dacă PSD ar fi votat ieri în mod corect, aşa cum au anunţat, fără a forţa o imixtiune a politicului în chestiunile justiţiei şi un control abuziv al deputaţilor săi, cu siguranţă că nu ar fi fost voturi care să blocheze procedurile judiciare şi să creeze o perdea de fum în spatele căreia să rămână loc de jocuri şi interese.  
Parlamentarul liberal de Ialomiţa îşi acuză colegii social democraţi că refuză să voteze la vedere şi reiterează ideea că Partidul Naţional Liberal rămâne consecvent principiilor sale, conform cărora politicul nu trebuie să obstrucţioneze în niciun fel demersurile justiţiei. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.