Liberalii rămân pe vechile alianţe în teritoriu

4

Picture 3747

Alianţa dintre PDL şi PNL de la nivel naţional rămâne fără efecte în Ialomiţa. Liberalii ialomiţeni au votat în biroul politic, cu 27 de voturi pentru şi unul împotrivă, să se păstreze în judeţ alianţele politice existente înainte de ruperea USL. 
Preşedintele PNL Ialomiţa a declarat pentru Radio CAMPUS că în structura organizaţiei nu au avut loc schimbări, iar singura modificare care a intervenit faţă de alegerile locale din iunie 2012 s-a produs la Slobozia, prin schimbarea vicelui liberal. 
Ioan Martin a precizat că mai tânărul său coleg de partid nu a informat despre intenţia de unificare a dreptei din Consiliul Local Slobozia, ceea ce a făcut ca demersul său să fie neinspirat.
În ceea ce priveşte alianţa la nivel naţional dintre PDL şi PNL aceasta are ca obiectiv doar susţinerea aceluiaşi candidat la prezidenţiale, a mai spus Ioan Martin preşedintele Filialei PNL Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Asa,ca mai aveti de furat…da" vedeti ca corabia piratilor se cam scufunda ca da drumu Kovesi-stalinista la haita DNA in teritorii  si  da-i Doamne sa va adune ca pe sobolani,ai dreacu de hoti,ca parca aveti toti in politica si administratie doctorate in furt !!!

  2. minciuni pe fatza ! cum ramane fara efecte in Ialomita cand l-au mazilit pe Cezar Zamfir si il inlocuiesc cu "un detectiv care o cauta pe Elodia" din randul marilor valori ale PD-ului balbait ……..PP-DD.

    Martin sa nu se culce pe ureche ca in mod sigur o sa se trezeasca si el mazilit

  3. PNL are nevoie de stabilitate si coeziune ! Martin face f.bine . Important sa discute cu toti si sa aleaga cei mai bine pentru fiecare organizatie cu specificul ei ! Acum ati vrea sa lase partidul pe mina unor profitori si fomisti ! 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.