Liberalii reclamă că românilor li s-a refuzat dreptul la insolvenţa personală

2

Pocora

Deputatul Cristina Pocora precizează printr-un comunicat de presă că majoritatea guvernamentală a votat propria variantă legislativă, prin care se refuză insolvenţa persoanelor, deşi numărul şomerilor este în creştere, veniturile reale scad şi leul se depreciază.  
Parlamentarul liberal din colegiul 1 Feteşti-Ţăndărei apreciază că, în contextul actual, de perpetuă scădere economică, persoanele fizice au mari dificultăţi cu plata ratelor lunare, situaţie în care se regăsesc peste un milion de români.
Cristina Pocora susţine că, aşa cum firmele pot da faliment, şi oamenii pot intra în incapacitate de plată, iar insolvenţa persoanei funcţionează în toate statele membre ale Uniunii Europene, mai puţin în România. În opinia deputatului de Ialomiţa, aceasta este dovada că Guvernului îi pasă mai mult de bănci decât de cetăţenii ţării.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Nu asta i tragedia cu insolvența…că nu i și pentru persoane fizice, Pocorico….tragedia e că-s firme ce s au dat în insolvență..și i futut și bugetul de stat și mediul de afaceri!!! Dar liberala asta de Pocora a băut apă după Neacșu…și a dat o în populism:)) Rușinică, doamnă deputat…n ați înțeles că s niște zeci de miliarde de euro la mijloc, de regulă firmele în insolvență au patronatul relaționat cu mediul politic, pe unde stați toți golanii ăștia de parlamentari de ialomița:))Ce te aș bate după așa un comunicat:))

  2. Dacă Neacșu te a ”ars” în comunicatele cu nu știu ce facilitate la pescuit…nu te coborî la nivelul propagandei roșii, că nu faci nimic, ba ne și enervezi pe simpatizanții PNL!! Dacă nu înțelegi..du te după Tăriceanu..sau după Stroe..și nu mai încurca cățeaua la lătrat:)) Ești penibilă, domniță….m ai scos din minți și azi, după conferință, când te ai repezit la Adina Vălean…să i scoți la poze cu copii, pe scări…uneori cred că le faci intenționat, Pocorico:))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.