Liberalii sunt primii politicieni din judet care si-au desemnat candidatii pentru alegerile generale din toamna

0

Presedintele PNL Ialomita, Gheorghe Petre a declarat pentru Radio Campus ca in delegatia permanenta de luni au fost validati 4 candidati pentru deputati si doi pentru senatori. Astfel, pentru colegiul uninominal Urziceni este propus actualul primar al municipiului, Constantin Sava la deputati si Dan Pavnev la senatori, pe colegiul uninominal Slobozia candideaza Paros Radu pentru deputati si Stelian Barcari pentru senatori. La colegiul uninominal Fetesti, candideaza chiar presedintele filialei judetene, Gheorghe Petre.
Presedintele PNL Ialomita spune ca toti candidatii liberali au atu-ul ca locuiesc exact in zonele pentru care au fost desemnati sa candideze. In ceea ce priveste rezultatul propus, Gheorghe Petre apreciaza ca scor bun pentru liberali in Ialomita  obtinerea a doi deputati si un senator
audio-gheorghe-petre
In Ialomita se organizeaza alegeri generale in patru colegii uninominale pentru deputati  la Fetesti, Slobozia, Cazanersti si Urziceni iar pentru senatori pe zonele Slobozia-Urziceni. Colegiile sunt stabilite in functie de numarul de locuitori din zona arondata colegiilor uninominale.

Clementina Tudor, Radio Campus

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.