Liberalismul deputatului de Feteşti se poticneşte la intenţiile de legalizare a prostituţiei şi drogurilor uşoare

0

Cristina Pocora apreciază că legalizarea prostituţiei şi dezincriminarea consumului de droguri ar putea avea efecte devastatoare asupra societăţii româneşti.

Deputatul ialomiţean consideră că este necesar ca statul să intervină pentru eliminarea condiţiilor care împing femeile şi tinerii în astfel de situaţii, decât să încurajeze prin lege aceste derapaje.

Pentru a nu elimina niciunul dintre punctele de vedere legate de aceste subiecte, în cadrul Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, se va încerca să se afle care este poziţia oficială a instituţiilor abilitate ale statului. Se impune însă o evaluare foarte clară a fenomenelor existente, dar şi a pericolelor pe care le pot genera dezincriminarea prostituţiei şi folosirea drogurilor uşoare.

În calitate de preşedinte a Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaţilor, Cristina Pocora a programat, pentru astazi, o audiere asupra concluziilor şi recomandărilor Raportului „Riscuri şi inechităţi sociale în România”, elaborat şi prezentat de Administraţia Prezidenţială, referitor la traficul şi consumul de droguri, precum şi la fenomenul traficului de persoane şi prostituţie.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.