Liberalul Constantin Sava a câştigat pentru a treia oară consecutiv alegerile locale de la Urziceni

15

foto: Florin Floreanu

Rezultatele parţiale centralizate de la şapte dintre cele unsprezece secţii de votare de pe raza municipiului indică o victorie relativ confortabilă a edilului în funcţie, care a obţinut 49,45 la sută dintre voturile valabil exprimate.
Locul al doilea în clasamentul preferinţelor electoratului de la Urziceni este ocupat de către candidatul PSD, Liviu Cazan pentru care au optat 27,63 la sută dintre alegători. Podiumul este completat de către democrat-liberali, al căror candidat, Gheorghe Babagianu a obţinut 11,97 la sută dintre sufragii.
O surpriză o constituie prezenţa în top a candidatului Partidului Poporului – Dan Diaconescu, pentru care s-au pronunţat aproape cinci la sută dintre alegătorii de la Urziceni, rezultat care îl plasează pe locul patru.
Prezenţa la vot a fost la Urziceni de aproape 58 la sută şi se încadrează în linia obişnuită pentru ultimele tururi de scrutin.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

15 comentarii

 1. Omul asta cum a reusit sa rezolve problema apei si retelei de distributie?Aloo domnilor Stoica si Ciuperca,stiu ca nu l inghititi dar cereti i sfatul sau aduceti naibi Raja aia si dati ne apa buna macar de spalat.

 2. Idoitule iti spun eu ce inseamna raja. 9 lei per mc in conditiile in care statia de tratare este gata in octombrie iar apa va fi ok. Esti bou sau esti postac PSD?

 3. Si ce mi e 5 lei mc si inca 5lei zilnic pe apa plata fata de un 9 lei mc?Cine i bou acum Ionele?Ia fa tu o analiza pdlista si zi care i raportul corect calitate pret.

 4. Apa plata o cumperi indiferent de calitatea apei din retea. Asta e diferenta creier plat. Avantajul este ca la 5 lei dati acum nu o sa mai ai nevoie de apa ptr prepararea hranei, ci doar de baut. Pricepi postacule USL?
  PS Daca eram pedelist trebuia sa injur cot la cot cu tine apa. Ca nici tu si nici pedelistii nu aveti mai mult de2 neuroni, si aia aflati in conflict. Idiotilor!

 5. Apa e ok la Urziceni,e limpede cand bagi la spalat rufe albe si maro cand trece la limpezit,deci ai ratat-o (pe spalare),canalizarea la fel de ok ,ape in motoare la ultimele ploi torentiale,in rest ca peste tot borduriada,paveliada ,vesnice gropi,aceeasi reteta brevetata.

 6. danut ori ai interes, ori ai chef de contrazicere ,ori esti prost !Deci tu acum cand mai avem putin si o rezolvam cu apa ,dupa atatia ani de cand ne chinuim(nici cea din borcea nu ne dadea peste cap)vi tu acum sa ne spui ca este bine sa vina raja?las-o balta .Rog si pe ceilalti sa termine cu discutia pentru ca iti face tie si rajei bine,nu noua cetatenilor SLOBOZIEI

 7. N am mai iulian interese….eu stiu ca apa este infecta .Daca clarifici si ce inseamna “mai avem putin”in afara promisiunilor electorale ce m au prostit dupa cum zici,poate te cred.N am nimic cu raja dar am vazut prin presa ca alte localitati au rezolvat ei problema.

 8. Nu vă mai certați băieți degeaba. Oricum, Raja Cța e una din firmele care au cotizat din greu la bugetul PSD. Stiu ca moldoveanul nu a vrut sa semneze cu ei, dar Stoica o va face…..asa ca pregatiti portofele baieti.

 9. Nu ne certam.Eu din ce am citit prin presa am inteles asa:noi vrem apa potabila la robinet;Raja zice ca se poate si face si profit din care mai da si la politicieni;Urban(patronata ce CL)momentan ne da apa menajera si produce pierderi(acoperite de noi prin bugetul local);La Fetesti Raja da apa si primarul este reales de fetesteni;la Slobozia si Urban da apa iar CL e reales si mai aproba un supermarket dar gunoiul e plin de peturi,detratantii si bateriile se vand bine , dermatologii lucreaza si mc e 4 lei si tot Dorna i mai buna.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.