Licean spânzurat

10

candle

Un tânăr din Munteni Buzău şi-a pus capăt zilelor în urma unei depresii sentimentale. Băiatul, elev în clasa a XII-a A la Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, a fost găsit ieri dimineaţă, fără suflare, atârnat în fânarul din gospodărie.
Marian Constantin este cel mai mic dintre cei 3 copii ai familiei şi ar fi împlinit pe 4 august 18 ani. Colegii de liceu deplâng moartea prematură a acestuia prin mesaje postate pe facebook. Tânărul va fi înmormântat mâine în localitatea natală.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

10 comentarii

 1. Nu sunt de acord cu doua afirmatii din articolul dvs. 1. nu cred ca era atat de important sa mentionati numele liceului unde a invatat elevul. A decedat acasa.
  2. Ati avut acordul familiei pentru a-i publica numele intreg?
  Afirmatiile mele sunt bazate tot pe modul in care ati scris alte articole similare.
  Dumnezeu sa-l ierte!

 2. Dumnezeu să-l ierte! Păcat de tinereţea lui şi condoleanţe familiei. Durerea părinţilor cu greu poate fi alinată, iar publicarea sau nepublicarea numelui nu poate schimba cu nimic această nenorocire. Cu mâhnire observ că grija dvs, excesivă, este pentru instituţie, însă. Dacă acest elev sau altul ar fi luat un premiu ati fi fost de acord să spunem că un elev din Ialomiţa a luat premiul internaţional fără să-i dăm numele sau să spunem şcoala la care învaţă? În viaţă se întâmplă şi lucruri bune şi lucruri rele. Dacă pe cele rele nu le publicăm nu înseamnă că nu s-au întâmplat.

   

 3. este o ingerinta in viata personala modul in care ati conceput articolul. Imi amintesc ca atunci cand vi se reprosa de ce nu spuneti pe nume lucrurilor in legatura cu perchizitia facuta presedintelui CJ, erati foarte precauti cu lucruri de felul asta…

  • Îmi amintesc și eu că precauția noastră a fost întemeiată: în timp ce alte site-uri îl dădeau pe Ciupercă arestat și dus în cătușe la DNA București, noi am scris 100% corect ce s-a întâmplat. Asta e, avem prostul obicei să nu sărim peste cal.

 4. Ca sa aveti un articol funebru completat pana la capat, va rog sa atasati si o poza de pe facebook-ul elevului (nu va tb acord) si poate si o poza cu comuna natala. Il cunosteam pe baiat, era la cursuri de arte martiale. Din respect pt el, trebuia sa puneti doar initialele. Daca lua un premiu, mi se parea normal sa mentionati numele intreg, fiind acordul lui in viata si numele liceului unde invata. Asa, ce intelegem, ca liceul este de vina? Nu s-a intamplat tragedia in liceu. Toti mai gresim din prea mult avant (jurnalistic).

 5. inteleg ca nemultumitilor adevarul le pute. important e doar interesul lor meschin. fratilor, in ucraina e razboi! poate va dezmeticiti din ciorba calduta in care va scaldati. unde e opozotia politica a lui ciuperca? s-a dizolvat in parteneriate? in afara de pocora mai cunoasteti vreun dizident? aaaa, emilian tras pe linie moarta de pnl:-)ce gluma buna:-)

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.