Liceenii de la Cuza, exemplu de dăruire

0

liceul cuza

Elevii Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Slobozia se mândresc cu o nouă imagine a curţii interioare a şcolii, unde au fost amplasate şi două leagăne din lemn.
Planul de refacere a zonei de agrement pentru pauze şi ore libere, a fost gândit de către elevii claselor a 9-a, a 10-a şi a 11-a H alături de colegii clasei a 12-a C cu profil construcţii şi lucrări publice, care au construit leagăne de lemn, cu balansoar, şi au plantat mai mulţi copaci pentru a lăsa generaţiilor viitoare amprenta promoţiei 2013.
Îndrumător al atelierelor de lucru este maistrul instructor Ion Paraschiv, care apreciază rezultatul muncii elevilor ca fiind peste aşteptările iniţiale, iar copiii, Mândri de isprava lor, spun că lucrul cu lemnul marchează personalitatea unui tânăr.
Activitatea de construcţie a leagănelor de lemn s-a realizat în cadrul săptămânii altfel. La nivelul judeţului circa 3.000 de cadre didactice şi peste 30.000 de elevi s-au implicat în acţiuni asemănătoare, de valorificare a spaţiilor publice din jurul unităţilor de învăţământ.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.