Liceul Cuza ramane inchis pana la jumatatea saptamanii viitoare

0

Cele 6 cazuri de gripa noua din trei clase diferite a determinat masura generalizata de intrare in carantina. Informatia, difuzata in timp util de Radio Campus si publicata pe site-ul guraialomitei.com, i-a avizat pe toti elevii liceului care au ramas azi dimineata acasa.  Spre surprinderea paznicilor, in aceasta dimineata nu au mai avut pe cine sa intoarca de la portile liceului.

Inainte de intrarea in carantina, directorul grupului Scolar Alecsandru Ioan Cuza din Slobozia, Costica Strezoiu, a declarat pentru Radio Campus ca masurile pentru prevenirea gripei noi au fost luate inca din urma cu o saptamana prin instalarea unui aparat de dezinfectare a mainilor la intrarea in scoala. In conditiile in care cei mai multi dintre elevii liceului sunt de la tara si fac naveta, masura a fost ineficienta.

Grupul Scolar Alecsandu Ioan Cuza din Slobozia este prima institute scolara din judet inchisa din cauza gripei noi. Daca in situatia epidemiologica actuala nu va interveni nimic, cursurile vor fi reluate miercuri, 2 decembrie.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.