Liceul Pedagogic din Slobozia şi-a desemnat câştigătoarea titlului de Miss Boboc 2011

0

În cadrul balului de bun venit pentru elevii de clasa a noua, cele mai frumoase şi îndrăzneţe opt fete au concurat pentru titlul de miss, care a fost înmânat de către căştigătoarea anului trecut, eleva Andreea Ionescu.
Clubul Tineretului din Slobozia s-a dovedit neîncăpător, aseară, pentru elevii liceului, veniţi să serbeze alături de colegii lor boboci. În culise, aspirantele la titlul de cea mai frumoasă elevă a claselor de a IX-a făceau ultimele repetiţii şi puneau la punct detaliile care puteau face diferenţa între cele opt concurente.
Ioana, Cristina şi Mădălina au fost doar trei dintre aspirantele la titlu, pe care le-am găsit gata de afirmare, şi care, la primul lor interviu, înainte de concurs, au declarat că emoţiile sunt constructive şi nu le vor pune în încurcătură. Cu emoţii constructive i-am găsit şi pe prezentatorii Dana şi Alexandru, elevi în clasa a XI, respectiv a XII-a, şi care au mizat pe spiritul glumeţ al lui Alex, în caz că se încurcă.
Momentul mult aşteptat a ţinut în suspans întreaga audienţă, iar după probele în care au demonstrat că pot fi naturale, elegante şi deştepte, la anunţul căştigătoarei MISS Boboc, Mădălina Ovreiu, publicul a fost în delir.
Petrecerea a fost continuată şi întreţinută de elevii mai mari, care au dat reprezentaţii de street dance, hip pop şi rock.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro                          foto: Facebook

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.