Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia a obţinut premiul III şi două menţini la olimpiada naţională de pedagogie-psihologie

0

Concursul de profil a reunit circa 150 de elevi ai liceelor pedagogice din ţară iar judeţul Ialomiţa a fost reprezentat de 5 eleve care au marturisit ca sunt multumite de rezultate si ca importanta participarii este data de faptul ca notele obtinute le aduc intrarea sigura la facultate.

Pe langa premiile obtinute , cele 5 eleve ale liceului pedagogic din Slobozia au fost rasplatite si de directia scolii cu diplome de participare.

Directorul liceului Pedagogic Matei Basarab, Maria Ionascu spune depre olimpiada nationala de pedagogie –psihologie ca a reunit in juriu personalitati de marca ale vietii culturale romanesti si ca rezultatul inseamna pentru institutia pe care o conduce distinctie si prestanta adusa de catre elevii care invata in acest liceu.

In ceea ce priveste planul educational pentru urmatorul an scolar  liceul Pedagogic Matei Basarab vine in sprijinul celor care vor sa studieze incepand cu invatamant prescolar si terminand cu diverse profiluri pentru invatamant liceal.

Alexandra Alexe

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.