Liceul Tehnologic Mihail Kogălniceanu, şansa de calificare a elevilor din mediul rural

0

FLR_7252

Învăţământul profesional, în cadrul Liceelor Tehnologice, reprezintă o şansă reală pentru calificarea absolvenţilor din mediul rural! 
Părinţii şi elevii din comunele judeţului sunt sfătuiţi să profite de existenţa unor cursuri adecvate la capacitatea de învăţare a copiilor, dar mai ales potrivite pentru o meserie care se caută în zona lor de domiciliu.
La Mihail Kogălniceanu, în cadrul întâlnirii de prezentare a ofertelor de şcolarizare, cadrele didactice au atras atenţia că mirajul liceului la oraş este ca o sabie cu două tăişuri. 
Directorul instituţiei, Mariana Loredana Florea, a enunţat printre avantajele urmării Şcolii Profesionale garanţia obţinerii unei calificări:
audio Mariana Loredana FLOREA
Profesorul de mecanică Nicolae Diaconescu a atras atenţia părinţilor că o ştachetă prea sus ridicată ar putea însemna un eşec:
audio Nicolae DIACONESCU
În opinia profesorului de agricultură, Octavian Voicu, absolvirea unei şcoli profesionale reprezintă un atuu important în găsirea unui loc de muncă:
audio Octavian VOICU
Liceul Tehnologic din Mihail Kogălniceanu înfiinţează pentru anul şcolar 2014-2015 două clase de profesională pentru mecanici agricoli şi agricultori.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.