Licitaţie pentru locuri de parcare

1

Prima licitaţia pentru locurile de parcare din municipiul reşedinţă de judeţ se va organiza la începutul lunii viitoare. Pentru cele 5.000 de spaţii marcate pentru parcarea autoturismelor s-au depus circa 1.500 de cereri.
Viceprimarul Alexandru Stoica spune că din banii strânşi în urma licitaţiei se vor amenaja alte locuri destinate staţionarii autoturismelor.
Slobozenii sunt aşteptaţi în data de 5 octombrie la prima licitaţie care va avea loc la sediul primăriei. În Slobozia există, la acest moment, peste 20.000 de autoturisme, iar cetăţenii pot depune cereri pentru un loc de parcare inclusiv în ziua licitaţiei.
Alexandra Alexe,www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. O sa scriu asta de fiecare data cand va aparea un articol despre aceasta prostie, fiindca nu poate fi catalogata altfel licitarea locurilor de parcare.
    Repet ce am mai spus: in Slobozia nu exista vreo problema a lipsei locurilor de parcare. Daca ar fi existat, cetatenii insisi ar fi cerut autoritatilor, edililor, sa reglementeze in vreun fel problema. Daca nu existau locuri de parcare, cele 20.000 de masini din oras ar fi stat noaptea unele peste altele, ar fi blocat circulatia pe bulevarde, pe strazi, pe trotuare, sau chiar pe varianta DN2A. Ati vazut asa ceva? Sau, judecatoria ar fi fost plina de oameni certandu-se pe locurile de parcare de langa locuinte. Ati vazut si asa ceva? Nuu! Si explicatia este cea care e stiuta de toti, inclusiv de primar, viceprimari, consilieri locali si de toti cetatenii din oras: NU EXISTA O PROBLEMA A LIPSEI LOCURILOR DE PARCARE IN SLOBOZIA!!!
    Atunci este evident ca masura are drept scop doar atragerea unor fonduri suplimentare la bugetul primariei. Care este intr-o permanenta foame de bani! Adica, alti bani luati de la populatie. Oameni buni, sunteti dispusi sa platiti asa ceva? Macar de ar exista certitudinea ca banii sunt folositi in interesul nostru, al cetatenilor, dar vedeti si dv. ca sume importante se duc pe fel de fel de lucrari, achizitionari, produse, servicii care sunt departe de a ne spori gradul de civilizatie, de a ne spori confortul citadin, de a ne creste calitatea vietii in acest oras. Nu as vrea sa enumar acum, dar sunt de notorietate cheltuielile cu apa (ne)potabila, cu diverse studii de fezabilitate facute de-a’mboulea, cu excursii exotice ale VIP-urilor locale fara acoperire sau finalitate, etc.
    Neparticipand la licitatie, acordati un vot de blam actualilor edili. Le aratati ca populatia se disociaza de gandirea lor, de hotararile lor, fiindca nu au la baza interesul cetateanului ci interese ascunse, impotriva acestuia.
    Si inca ceva: cum se vor simti cei 1.500 de solicitanti care vor avea in stapanire un loc de parcare pentru care vor plati (apropo, in Bucuresti taxa asta este intre 55 si 70 lei anual, diferentiat de la sector la sector) vis-a-vis de cei care nu solicita si nu liciteaza? Fiindca si acestia din urma isi vor parca masinile tot ca inainte, dar… gratis! Cine iese pacalit din aceasta afacere?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.