Lidun Antonescu şi Emilian Mihai – suspendaţi din funcţiile PNL

7

lidun martin pocora

foto: Florin Floreanu

Lidun Antonescu şi Emilian Mihai au fost suspendaţi pentru 3 luni din funcţiile deţinute în PNL.
Cei doi liberali au fost astfel sancţionaţi pentru dizidenţa manifestată în interiorul USL la alegerile parlamentare, iar decizia s-a luat aseară în cadrul biroului politic al PNL Ialomiţa.
Avocatul Lidun Antonescu a declarat pentru Radio CAMPUS că va contesta această măsură pentru că este nestatutară, iar dacă în cadrul comisiei de arbitraj nu i se va face dreptate, se va adresa instanţei.
Preşedintele PNL Slobozia, Emilian Mihai, a scris pe site-ul organizaţiei locale că aşteaptă să treacă cele 3 luni de suspendare, postură în care se află pentru a doua oară. În acest timp, interimatul la conducerea organizaţiei PNL Slobozia va fi asigurat de deputatul Cristina Pocora.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Se rezolva nimicurile astea……smecheriile astea de doi lei sunt facute pentru ochii celor de la centru…..vezi doamne ce devotati suntem noi…..de unde!?!…..si bineinteles obisnuitele rafuieli personale ca ale copiilor de 2-3 ani….

  2. ba e o chestiune serioasa, care gestionata prost va determina tot felul de derapaje si anomalii la nivel institutional si cetatenesc. cu ce drept interzice USL dreptul la opinie si libera exprimare?

  3. M-am dus pe link si acolo liderul liberal suspendat afirma ca in ultimii trei ani nu a facut nimic pentru partid …?”Din 2009 nu am mai facut nimic ” Cred ca ar trebui “un referendum” ! Colegii lor au avut muuuulta rabdare ! Imi amintesc bine ca in 2005 sau 2006 Emilian -atunci consilier independent ales pe liste liberale- l-a sustinut pe Ciuperca ca la CJ si nu pe colegul lui Petre Gheorghe ? Multa rabdare au avut !

  4. in discutie sunt pricipiile de baza ale liberalismului. intamplator cunosc cum si de ce l-a sustinut Emilian pe Ciuperca atunci cand Maria Petre si Marian Hoinaru urmarea sa impuna cu forta un alt sef la CJI. Era principial… As putea spune acelasi lucru despre pozitia lui Martin acum… dar doar pe jumatate, pt ca ma uit la atitudinea abuziva a reprez PSD si inteleg ca pretul este capital, pt liberali si pt noi toti. cat despre pupezele fanatice din PNL, sa le scoata cineva din prima linie, sau sa le trimita in organizatia PSD ca se potrivesc mai bine acolo, si sa stea mai mult pe la cratita si mai putin pe la congrese si proteste!!!!!

  5. …cu siguranta cei doi sunt oamenii lui basescu, nu?… paranoia e in floare…. caracatita comunista revine… vai de pretul pe care o sa/l platim pt aceasta formula dezastruoasa, USL!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.