Liga a doua: a şasea victorie pentru Unirea Slobozia

0

soccer or football goalkeeper kick the ball

Unirea Slobozia şi-a trecut în palmares sâmbătă cea de-a şasea victorie a sezonului după ce a învins la limită, scor 1 – 0, CF Brăila, echipă venită la Slobozia în deficit de puncte. Singurl gol al partidei a fost marcat de Liviu Mihai în minutul 34, când atacantul Unirii a pătruns impetuos în careul de 16 metri al porţii apărate de Leu şi a şutat la colţul lung, fără speranţe pentru apărătorul porţii brăilene.
Misiunea gazdelor a fost îngreunată de ieşirea lui Ivaşcă, accidentat serios şi transportat la spital, dar şi de faptul că Marius Macare a fost eliminat în minutul 64 pentru cumul de cartonaşe galbene şi l-a obligat pe Mihalcea să gândească o partitură făcută pentru doar nouă jucători de câmp. Partitură pe care elevii săi au interpretat-o foarte bine şi ar fi putut chair să-şi mărească avantajul pe final de meci când Jianu şi Liviu Mihai au trecut pe rând pe lângă golul al doilea al Unirii.
Cu victoria de sâmbătă, Unirea Slobozia acumulează 22 de puncte în clasament şi rămâne pe locul al cincilea, la egalitate de puncte cu ACS Berceni şi Rapid Bucureşti, dar la numai trei puncte de liderul seriei, FC Clinceni care a remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu Sport Club Bacău. Pentru băieţii lui Adrian Mihalcea, cea de-a doua etapă a returului va aduce un meci pe care, cel puţin prin prisma clasamentului, Unirea ar trebui să-l câştige, în deplasare la Rapid CFR Suceava, echipă cu care în tur au terminat la egalitate, 2-2.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.