Liga a doua – Unirea Slobozia a luat-o la vale

0

foto: www.liga2.prosport.ro

Unirea Slobozia a pierdut la scor de neprezentare primul meci disputat în faţa suporterilor proprii în actuala stagiune a Ligii secunde de fotbal. Elevii lui Marin Dună n-au mai reuşit prestaţia din meciul cu Săgeata şi deşi au început relativ bine meciul au fost învinşi de Sportul Studenţesc. Fosta prim divizionară a scris 0-1 pe tabelă prin reuşita lui Valentin Lazăr din minutul 23. După primirea golului ialomiţenii au revenit în joc şi ar fi putut puncta prin Gheorghiu, Mihai sau Mihalcea.
După pauză, Unirea s-a retras în defensivă şi le-a permis ,,studenţilor’’ să mai puncteze de două ori prin Şerban în minutul 70 şi Dobre douăsprezece minute mai târziu.
În urma înfrângerii de sâmbătă, Unirea Slobozia coboară pe locul 11 în clasamentul primei serii din Liga a doua iar viitorul privit prin prisma programului nu sună deloc bine. Sâmbăta viitoare, ialomiţenii vor juca în deplasare la Otopeni iar runda a şaptea va aduce la Slobozia echipa tulceană Delta, una dintre candidatele la promovarea în Liga 1.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.