Liga a patra: cinci goluri pe meci

0

fotbal 6Cinci goluri pe meci a fost media înregistrată sâmbătă în campionatul judeţean de fotbal, după ce în cele opt partide disputate în cadrul etapei a treisprezecea s-au înscris 41 de goluri, 30 dintre ele trecute în contul gazdelor.
Cel mai dezechilibrat meci a fost cel de la Amara, unde echipa locală a furnizat surpriza etapei după ce a trecut cu 6-0 de A.S. Căzăneşti.
Fotbaliştii din Răduleşti au înscris cinci goluri în poarta Unirii Griviţa fără să primească vreunul iar la Gheorghe Lazăr, Recolta a cules toate punctele din meciul contra Unirii Sărăţeni după victoria cu 7-2. Şapte goluri s-au înscris în meciul de la Colilia unde ultima clasată, Spicul a cedat la limită, scor 3-4, în faţa Unirii Fierbinţi.
Liderul la zi, Viticola Feteşti şi-a conservat prima poziţie după victoria cu 3-1 obţinută în dauna Recoltei Gheorghe Doja iar Victoria Munteni Buzău s-a întors cu toate punctele din deplasarea la Slobozia, scor 1-2, în meciul cu Abatorul. În derby-ul vecinelor, Victoria Ţăndărei a trecut greu de Viitorul Platoneşti, scor 1-0, iar la Reviga Voinţa a surclasat cu 4-2 Andrias Andrăşeşti.
Ultimele rezultate lasă neschibată situaţia pe podium unde Viticola continuă să ocupe primul loc la egalitate de puncte, 31, cu Unirea Fierbinţi în timp ce Victoria Ţăndărei e în continuare pe locul al treilea cu 28 de puncte, urmată la un singur punct distanţă de Voinţa Reviga.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.