Liga aleşilor locali PSD

7
Liga aleşilor locali PSD Ialomiţa s-a întrunit joi la Amara pentru a stabili programul de activităţi în 2011, an preelectoral, şi adoptarea unei rezoluţii pentru susţinerea şi dezvoltarea autonomiei autorităţilor locale.
La întrunire au participat 200 de social-democraţii care ocupă funcţii în structurile de reprezentare locală şi invitaţi ai altor partide politice.
Preşedintele PSD Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a declarat că orice strategie corectă de câştigare a alegerilor se bazează pe credibilitatea şi forţa aleşilor locali:
În calitate de secretar al Ligii Aleşilor Locali, primarul de la Albeşti, Constantin Marin, spune că pe lângă dezvoltarea organizaţiei, PSD Ialomiţa va urmări să apere interesele autorităţilor locale:
Conform rezoluţiei adoptate, Liga Aleşilor locali PSD Ialomiţa cere o altă abordare a programelor naţionale de dezvoltare locală, în sensul renunţării la implicarea ministerelor şi transferul managementului acestora spre autorităţile publice locale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

 1. Ce bine-ar daca daca alesii n-ar considera anul 2011 an preelectoral, s-ar face mult mai putine prostii. In plus, daca ajunge (iar?!) psd la guvernare, poanta asta cu ,,sustinerea si dezvoltarea autonomiei autoritatilor locale” pica sigur, mai ales in ipoteza rocadei, de ma-ntelegeti.

 2. mike, esti inutil, iar ochelarii de cal te impiedica sa vezi ce se intampla prin jur.
  nu conteaza ce zic alde psd oricum, pentru ca mai dezastruosi ca voi nu exista.
  din pacate pdl-ul tau se ghideaza dupa vorba aia tampita, spusa de-o parlamentara de-a voastra la betie. in traducere libera inseamna “dupa noi potopul”.

  te rog frumos sa incetezi a mai exprima aberatii, daca nu esti in stare sa vezi reality show-ul care se intampla pe strada. locul ala caldut in care stai acum si aberezi o sa dispara curand.

  poate ne explici totusi in ce fel de republica traim azi.

 3. ion (nelu, de la ape?) unii-s cu gandul la electorale si oamenii trag ponoasele; din asta tragi tu concluzia ca-s pd-l-ist, ca-s inutil si alte aberatii?…Daca depasesti limbajul ,,de lemn”, care aduce izbitor cu cel din epoca lui ceasca, o sa intelegi ca psd-istii s-au intalnit pentru ,,a discuta” cum sa ocoleasca legea, in ceea ce priveste alocarea fondurilor de care dispune cjIalomita, astfel incat prefectura sa nu le mai blocheze afacerile.

 4. da nu ma intereseaza d-le prefect de ce s-au intalnit aia, nici nu am citit articolul.
  eu sunt doar plictisit de aceeasi atitudine din partea domniei tale. punct.
  si ultima ta fraza nu denota decat faptul ca prefectura nu vrea afaceri cu psd. probabil daca amaratii din pdl ialomita ar avea afacerile lor, altfel ar merge trebili in judet.

  eu nu-s decat plictisit de comentariile tale neechidistante. punct.

  stim cu totii ce si cum se fura in judet. imi pare rau ca domnia ta nu ai o parte mai mare. dar iti urez succes.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.