Litigiu între CJI şi constructorul podului de la Adâncata

2

_DSC2431

Litigiu între Consiliul Judeţean şi firma care a câştigat lucrarea de reabilitare a podului de la Adâncata! 
Din cauza unor probleme juridice şi financiare, constructorul este în imposibilitatea de a respecta termenii de execuţie, motiv pentru care conducerea consiliului judeţean va cere rezilierea contractului.
Preşedintele Silvian Ciupercă precizează că, deşi finanţarea este asigurată, se va proceda la conservarea lucrărilor realizate până în prezent, iar unul dintre neajunsurile situaţiei create îl reprezintă transportul copiilor la şcoală:
audio Silvian CIUPERCA
Până la finalizarea lucrărilor de reabilitare, podul de la Adâncata rămâne închis circulaţiei rutiere, iar conducătorii auto sunt obligaţi să folosească rutele alternative. Investiţia a fost preconizată la 4,1 milioane de lei, iar termenul de execuţie, stabilit pentru jumătatea anului viitor, va fi întârziat prin rezilierea contractului actual şi organizarea unei noi licitaţii pentru lucrări. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Dupa terminarea lucrarilor la pod sa contractati cu aia care au instalat indicatoare rutiere in Patru Frati ,acolo,la cateva sute de metri de pod,sa puna si pe pod,sub pod, prin padure,vreo 50 de indicatoare.Zeci de indicatoare din metru in metru intr-o bucatica de satuc,ca ciupercile dupa ploaie arata,de vede hotia de pe luna si ultimul prost.Mai furati,ma,mult,ca de aia vreti politica si functii,doar pentru hotii,nu mai aveti patriotism,bun simt,onestitate,numai avaritie de bani,de-ati innebunit si distrus tara definitiv???Nu mai exista nimic facut fara comisioane si hotii,in ce dracu tara traim???

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.