Loaze

4

chiul

Din cauza chiulurilor repetate, 100 de elevi ialomiţeni au pierdut, în acest an şcolar, “banii de liceu”.
Ajutorul oferit la nivel naţional elevilor care provin din familii cu venituri restrânse a sprijinit din luna septembrie aproape 2000 de elevi ai judeţului, înscrişi în anul şcolar în curs. Ministerul a prevăzut şi o condiţie principală pentru acordarea celor 180 de lei: elevul să fie prezent la ore, zilnic.
Inspectorul general şcolar, Otilia Dumitru, menţionează că elevii care împlinesc vârsta majoratului în timpul anului şcolar, vor primi banii de liceu până la finalizarea semestrului doi.
Banii de liceu sunt retraşi beneficiarului la acumularea a 20 de absenţe în catalog, într-un singur semestru.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Banii sunt retrasi, din cate stiu eu, la acumularea a unui nr de 20 de absente pe ambele semestre. Oricum ar fi, copiii tot nu stiu sa aprecieze si sa vina la scoala, indiferent de stimulentul acordat. Titulatura de “Loaze” se generalizeaza, din pacate, pentru viitorul tarii noastre.

  2. Frumos a racnit, pardon, s-a implicat otilia dumitru la conferinta psd, daca s-ar proocupa macar pe jumatate si de calitatea invatamantului ialomitean, situatia s-ar imbunatati. Dar psd vrea cat mai multi prosti, ca sa-i poata manipula (minti)…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.