Locatarii din cadrul asociației de proprietari 38 Slobozia – buni de plată

0

DSC_6415

Proprietarii Asociaţiei 38, din Slobozia, s-au trezit datori vânduţi la URBAN, deşi în majoritate reclamă că au fost cu plăţile la zi pentru apa consumată!
audio ASOCIATIE
Locatarii de la blocul U7 figurează cu debite de peste 3 miliarde de lei vechi, furnizorul i-a dat în judecată, iar instanţa a decis că sunt buni de plată, chiar dacă oamenii au chitanţe că şi-au achitat consumul. Restanţele din scripte sunt pe o perioadă de 5 ani, iar locatarii reclamă că au fost înşelaţi de administratorul asociaţiei.
Reprezentanţii societăţii URBAN explică însă că toate demersurile de mediere a situaţiei au eşuat. Mai mult, precizează directorul Valentin Cilibeanu erau obligaţi, conform legii, să recupereze debitele.
Conform soluţiilor definitive ale instanţei, fiecare locatar de la U7 are de achitat câte 44 de milioane de lei vechi, indiferent dacă au fost buni sau rău platnici.
La niciuna din cele două acţiuni în instanţă, din 2011 şi 2013, asociaţia de proprietare nr 38 nu a fost reprezentată. În schimb, administratorul a confirmat debitele existente, iar acum cei 88 de locatari au popriri pe veniturile actuale şi viitoare până la recuperarea datoriei. Singura lor soluţie este să-l dea în judecată pe administratorul care i-a înşelat, pentru recuperarea banilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.