Locatii concursuri si spectacole pentru Sărbătorile municipiului Slobozia

0

Sărbătorile municipiului Slobozia se organizează anul acesta în trei locaţii diferite. Toate momentele festive, de înmânare a titlurilor de cetăţean de onoare şi de premiere a olimpicilor şi profesorilor merituoşi se vor desfăşura la Centrul Cultural UNESCO “Ionel Perlea”. 

Spectacolele de muzică şi dans se vor organiza în aer liber în piaţa revoluţiei, iar terasele pentru mici şi bere se vor amenaja pe bulevardul Chimiei.

Tot în zona Clubului Tineretului se va instala şi parcul de distracţii pentru copii. Pentru că astfel, timp de patru zile, accesul principal în cartierul Pepinieră se blochează, viceprimarul Alexandru Stoica promite că până la anul municipalitatea va găsi altă locaţie pentru terase şi grătare.

În opinia edililor locali, cea mai bună locaţie pentru Sărbătorile municipiului Slobozia este în pădurea Peri. Pentru amenajarea corespunzătoare a zonei există un proiect de modernizare, aprobat de consiliul local încă de anul trecut. Criza economică a încurcat însă calculul municipalităţii şi face inutilă cheltuiala iniţială de proiectare.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.