Locuinţe sociale la Bora

3

646x404

Primăria Slobozia intenţionează să construiască o clădire cu locuinţe sociale în cartierul BORA.
Proiectul va fi supus adoptării Consiliului Local într-o şedinţă extraordinară programată astăzi, 6 decembrie.
Lucrările pentru un bloc cu două scări în care vor fi amenajate 40 de locuinţe, din care 25 de garsoniere şi 15 apartamente, au fost estimate la aproape 10 milioane de lei noi.
Termenul de execuţie al proiectului este de 18 luni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. locuinte sociale pe ce criterii se va da?pe pile,pe spaga???in timp ce atatia alti tineri nu au parte de minim de ajutor de la stat sa le dea si lor ceva la inceput de drum,nu sa bata drumurile in afara tarii facandu si singur un viitor,care sincer aici in tara e de rahat,servicii si salarii orost platite si care mai de care so faca pe sefii…

  2. cadouri socialiste. banii sunt luati de la aia care muncesc cinstit ca fraierii si sunt jupuiti de taxe sa le dea la putori loc de stat sa voteze socialismul. fir-ati ai dracu de nenorociti uselisti cu guvernarea vostra, aceiasi comunisti imputiti ati ramas. cei care mai munciti, boicotati statul, boicotati taxele ,sa nu mai aiba pe c epune mina! eu nu vreau sa mie se ia bani pentru a tine in brate lenesii votangii !

  3. De ce trebuie să suport eu, un contribuabil cinstitt,muncitor, cu datorii în bancă pentru a-mi ține copiii în școli, asigurarea unui confort sporit pentru cei cărora nu le place munca, ci doar să se jeluiască și să fie prezenți la vot pentru PSD-ul, mâncați-aș, care le dă totul fără muncă?!!!!!!!!!!!!?????????????

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.