Locuinţe sociale la preţuri de LUX

0

locuinte sociale

Aleşii locali din Slobozia au votat în regim de urgenţă un proiect prin care intenţionează să realizeze un bloc de locuinţe sociale la preţuri de lux.
Construcţia, estimată la 10 milioane de lei pentru 25 de garsoniere şi 15 apartamente, va fi finanţată din fonduri nerambursabile prin Ministerul Dezvoltării:
audio LOCUINTE SOCIALE
Singurul care a avut obiecţii asupra costurilor de construcţie a fost consilierul liberal Andrei Tron, conform căruia preţul final pentru o locuinţă socială în cartierul Bora este mai mare decât un apartament din centrul municipiului reşedinţă.
Viceprimarul Valentin Băcanu a încercat să justifice evaluarea făcută prin faptul că banii sunt de la Minister, iar pentru ca lucrurile să fie foarte clare, consilierul local UNPR, Sorin Brânză, a completat că… întotdeauna preţul evaluat este mai mare pentru a avea de unde scădea la licitaţie!
Pentru obţinerea finanţării, Primăria Slobozia trebuie să depună studiul de fezabilitate pentru proiect până la sfârşitul anului. Proiectul a fost votat cu majoritate de voturi şi o singură abţinere a consilierului liberal Andrei Tron.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.