Locuinţele foştilor preoţi Pandelică de la Reviga au fost percheziţionate

1

foto: Florin Floreanu

O echipă judiciară a primit mandat să caute în casele lui Casian şi Gheorghe Pandelică obiectele de cult care lipsesc din inventarul bisericii din localitate.
La momentul percheziţiei, Pandelică tatăl era plecat din comună, iar trupa de intervenţie a spart uşa de la casa acestuia.
În urmă cu aproape 1 an, preoţii Pandelică au fost răspopiţi şi au dat în judecată Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor pentru a-şi recupera drepturile pierdute. De asemenea, reprezentanţii Episcopiei i-au acţionat în judecată pe Casian şi  Gheorghe Pandelică pentru uzurparea calităţilor oficiale, iar acum locuinţele acestora sunt percheziţionate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. cita ura mai poate incape in voi incornoratilor? lasati pe parintele sa ne ajute. stiu ca nu puteti suporta binele dar vedeti de ale voastre. ce mai zace in mintile voastre diabolice , ce mai urmeaza sa faceti? dupa care lege actionati? de DUMNEZEU nu va e frica? apoi stiti si voi ca pina la urma tot binele invinge. noi ne vom ruga pt parintele si familia sa vom fi alaturi de dinsul.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.