Locuitorii din Feteşti vor rămâne fără gaze

0

uiluiuyiyuil

Locuitorii din Feteşti vor sta o zi fără gaze! Miercuri, 3 septembrie, se va sista furnizarea gazelor în municipiu, între orele 09:00  şi 21:00, atât pentru clienţii casnici cât şi pentru agenţii economici şi instituţiile publice.
Oprirea gazelor naturale se face la solicitarea Societăţii Naţionale de Transport, Transgaz, care va efectua lucrări programate pe reţeaua de transport a gazelor naturale din municipiul Feteşti. 
În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, clienţii sunt atenţionaţi să nu lase nesupravegheate aparatele de consum, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.
În momentul în care se face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la 0243/928.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.