Locuitorii din Gura Ialomiţei şi Luciu au fost joi în sărbătoare!

0

_DSC5077

Luna aceasta se împlinesc 8 ani de la reînfiinţarea comunei, iar spectacolul de dansuri şi cântece a fost organizat la căminul cultural din Luciu.
Pe lângă artişti şi invitaţi, vedetele manifestării au fost cei 4 veterani ai comunei şi cuplurile care au ajuns la nunta de aur.
audio GURA IALOMITEI
Chiar dacă aniversarea a fost în mijlocul săptămânii, copiii, părinţii şi bunicii au cântat şi s-au distrat cu multă voie bună.
Primarul Cristinel Lambru se bucură că în comunitate are cel mai vârstnic ialomiţean, Dumitru Iosif, care luna aceasta împlineşte 101 ani şi care continuă să meargă la cules de vie sau de porumb.
Printre cele 56 de cupluri care au ajuns la nunta de aur se numără şi familia Maria şi Tudor Badea. Domnul a lipsit de la petrecere pentru că avea programare la cazanul de ţuică.
Printre oaspeţi s-a numărat şi deputatul Cristina Pocora, nelipsită de la evenimentele din colegiul pe care îl reprezintă şi impresionată de cei 50 de ani de căsnicie ai familiilor aniversate.
Gura Ialomiţei, cu satul aparţinător Luciu, a redevenit comună în 2005, prin desprinderea de Mihail Kogălniceanu, localitatea de care au aparţinut din 1968.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.